Skip to main content

Welkom bij Kleine Rijscholen

Kleine Rijscholen is een kleine en fijne rijschool voor Leusden, Amersfoort, Hoevelaken, Utrecht, Zeist, Soesterberg en omgeving. Je kan zowel in een handgeschakelde als automaat lessen. Je krijgt les in een mooie (rookvrije) BMW.
 
Jan Kleine geeft op een leuke en ontspannen manier autorijles en zet zich volledig in om je zo snel mogelijk je roze kaartje in handen te laten krijgen. Ik heb een passie voor het lesgeven en door mijn werkwijze krijg je effectief les.
 
Heb je last van faalangst, examenvrees, AD(H)D of autisme? Ook dan ben je bij mij (gecertificeerd faalangst, autisme en ADD/ADHD rijinstructeur) aan het juiste adres! Geef je snel op voor een gratis proefles en je zult overtuigd zijn.

Kleine Rijscholen

Boekweitland 28
3833 CL Leusden

06 - 499 499 12

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat klanten zeggen...
Nina

Wat een fantastische man die Jan! In 1 keer geslaagd. Echt super leuke lessen gehad. Ik ben zelf een zenuwpees maar Jan sleept je er door heen!!

Anne-Fleur
Hele fijne lessen gehad. Misschien wat duur en veel lessen, maar is het zeker waard!
Tim
Zonder de Jan had ik nooit mijn rijbewijs gehaald. Er was altijd tijd voor rust momenten en ontspanning zonder dat het de focus van het rijden weg haalden. Ook op momenten dat ik in paniek raakte zorgde Jan er voor dat ik weer verder kon gaan, Bedankt Jan
Pien
Een uitstekende betrouwbare rijschool! Een betrokken instructeur die rekening houdt met je persoonlijke situatie. Gaat ervoor dat iemand goed leert rijden en geeft effectief les. Hartstikke bedankt Jan!
Willem
Als je er voor kiest om te lessen bij Kleine Rijopleidingen, dan ga je vol vertrouwen de weg op na het behalen van je rijbewijs. De instructeurs zijn rustig, beleeft en vol goede humor. Een goede combinatie om op je gemak te lessen. Ook wordt er veel tijd en aandacht besteed aan de bijzondere verrichtingen. Ik kan nu al beter inparkeren dan al mijn broers ;).
Jan
Goede rijlessen aangepast op jouw eigen tempo. Er wordt overzichtelijk bijgehouden op welke punten je voortgang maakt en waar je nog aan moet werken. En zo heb ik mijn rijbewijs meteen de eerste keer kunnen halen! Super bedankt Jan!
Bart
Leuke rijschool hoor. Zat eerst elders maar nu ik zie het verschil in kwaliteit!
Daniel
Geslaagd! Het was even spannend, maar ik ben in één keer met vlag en wimpel geslaagd! Ik ben zelf erg tevreden over deze rij-opleiding, en ga nu eindelijk zelfstandig op pad met de auto (als mijn rijbewijs zelf eenmaal binnen is)
Isabel
Ik heb altijd super leuke en leerzame lessen gehad bij Kleine Rijopleidingen. Jan en Lianne zijn super fijne rijinstructeur's waarbij ik mijn rijlessen in mijn eigen tempo heb kunnen doorlopen, dat vond ik heel erg fijn. Hierdoor ga ik met veel vertrouwen de weg op. Het is echt anrader om hier te lessen!