Skip to main content

Werkwijze

Iedere instructeur heeft zijn of haar eigen aanpak. Wat kenmerkt de aanpak bij Kleine Rijopleidingen?

Individuele benadering

Een belangrijk aspect van mijn aanpak is de individuele benadering. Ik geef les op de manier die het best bij jou past! Veel instructeurs hebben één manier van werken, die ze bij iedere leerling toepassen, hoe verschillend die leerlingen ook zijn. 

Ik ga uit van de leerling

Iedereen heeft zijn/haar sterke en zwakke punten, zowel praktisch als op het mentale vlak. Deze punten komen tijdens de les snel naar boven en worden gebruikt om samen met jou de beste strategie uit te stippelen, zodat je daar de meeste effectiviteit uit kunt halen. 

Rust in de auto

Het verkeer is tegenwoordig steeds drukker en gehaaster. Daarom is het erg belangrijk dat er in de auto een goede en rustige sfeer heerst. Hoe meer rust er in de auto is, hoe meer overzicht er is in het drukke verkeer. 

Sturing naar zelfstandigheid

Ik vertel je ook niet constant wat je wel en niet moet doen. Veel instructeurs kauwen alles voor en laten je geen ruimte om fouten te maken. Door je zelf na te laten denken en door middel van de juiste vragen te stellen prikkel ik je om zelf te ontdekken hoe je dingen het beste op kan lossen. Uiteindelijk moet je straks als je je rijbewijs hebt ook zelf bedenken wat je moet doen. Zelfstandig situaties in kunnen schatten en de juiste beslissingen nemen zijn de zaken waar ik je naar toe laat groeien. 

Met zelfvertrouwen

Bij mij mag je fouten maken. Daar leer je het meest van. Als je een fout maakt, dan praten we erover, en laat ik je nadenken over wat er fout ging, waardoor het kwam, en hoe je het de volgende keer beter kunt doen. Door het zelf te ontdekken, krijg je meer vertrouwen in je eigen kunnen. 

Faalangst of examenvrees

Ook als je faalangst en/of examenvrees hebt, of bij een andere instructeur met zweet in je handen auto rijdt, ben je bij mij aan het juiste adres. Bij mij heb je al binnen enkele weken geen faalangst meer en je voelt dat je met zelfvertrouwen auto rijdt. Dat komt vooral omdat ik voor elke leerling een unieke aanpak hanteer, aangepast op je persoonlijke kwaliteiten. Ook dit punt wordt gecombineerd met de rust en overzicht in de auto.

Lessen in blokken van 2 uren

Er wordt les gegeven in blokken van 2 klokuren achter elkaar. Hiermee wordt de beschikbare lestijd effectiever ingezet dan het lessen in blokken van 1 uur.

Kleine Rijscholen

Boekweitland 28
3833 CL Leusden

06 - 499 499 12

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.