Skip to main content
Anne-Fleur: Rijles

Hele fijne lessen gehad. Misschien wat duur en veel lessen, maar is het zeker waard!


maandag, 11 juli 2022
Tim: Zeer fijne rijschool
Zonder de Jan had ik nooit mijn rijbewijs gehaald. Er was altijd tijd voor rust momenten en ontspanning zonder dat het de focus van het rijden weg haalden. Ook op momenten dat ik in paniek raakte zorgde Jan er voor dat ik weer verder kon gaan, Bedankt Jan

dinsdag, 05 april 2022
Hannah: Aanrader
Na een heel moeizaam traject bij verschillende rijscholen ben ik uiteindelijk bij Jan Kleine uitgekomen. Dat betekende voor mij een wereld van verschil. De lessen worden gestructureerd opgebouwd, waarbij er altijd een sfeer is van rust en vertrouwen. Ik heb mezelf lang als ‘moeilijk geval’ gezien en twijfelde eraan of een rijbewijs voor mij was weggelegd. Maar Jan zag potentie en heeft me goed en met zelfvertrouwen leren rijden. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan. Ik reserveer alvast een plekje voor mijn kinderen :-).

maandag, 07 maart 2022
pien: uitstekende betrouwbare rijschool!
Een uitstekende betrouwbare rijschool! Een betrokken instructeur die rekening houdt met je persoonlijke situatie. Gaat ervoor dat iemand goed leert rijden en geeft effectief les. Hartstikke bedankt Jan!

dinsdag, 31 augustus 2021
Caspar: Uitstekende rijschool!
Hetgeen wat Kleine Rijopleidingen onderscheidt van andere rijscholen is de kwaliteit van de lessen. Hard rijden is namelijk geen kunst, maar veilig, anticiperend en de verkeersregels volgen wel. Dankzij de lessen van Jan Kleine wordt het mogelijk om deze kunst op een leuke en leerzame manier onder de knie te krijgen! Veruit de beste rijschool in omgeving Amersfoort en Utrecht!

dinsdag, 06 juli 2021
Jan van der Zijden: Goede rijlessen
Goede rijlessen aangepast op jouw eigen tempo. Er wordt overzichtelijk bijgehouden op welke punten je voortgang maakt en waar je nog aan moet werken. En zo heb ik mijn rijbewijs meteen de eerste keer kunnen halen! Super bedankt Jan!

donderdag, 29 april 2021
Bart skills: Goeie school

Leuke rijschool hoor. Zat eerst elders maar nu ik zie het verschil in kwaliteit!


maandag, 10 februari 2020
Anne: Aanrader
Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool overgestapt naar kleine rijopleidingen. Echt een wereld van verschil. De lessen zijn duidelijk en worden aangepast aan jou persoonlijke tempo. Tijdens de lessen wordt er hard gewerkt maar is er gelukkig ook altijd ruimte voor grapjes en gezelligheid. Ik ga nu vol zelfvertrouwen de weg op. Ik zou het echt iedereen aanraden!

maandag, 02 september 2019
Daniel Vos: Geslaagd!
Geslaagd! Het was even spannend, maar ik ben in één keer met vlag en wimpel geslaagd! Ik ben zelf erg tevreden over deze rij-opleiding, en ga nu eindelijk zelfstandig op pad met de auto (als mijn rijbewijs zelf eenmaal binnen is)

maandag, 24 juni 2019
Romy : In 1 keer geslaagd!
Nadat mijn broer en zus hier ook les hadden gehad wou ik ook naar deze rijschool. Hier waren de verhalen van hun waar. Jan en lianne stellen je heel erg op je gemak waardoor, wat eerst eng leek, heel erg leuk werd. Ze geven les op een rustige maar toch ook humorvolle manier. Ze werken bij iedereen anders en tasten ook af wat voor jou het beste werkt. Hierdoor ben ik boven verwachting in 1 keer geslaagd!!

vrijdag, 21 juni 2019
Willem: Op je gemak rijlessen!
Als je er voor kiest om te lessen bij Kleine Rijopleidingen, dan ga je vol vertrouwen de weg op na het behalen van je rijbewijs. De instructeurs zijn rustig, beleeft en vol goede humor. Een goede combinatie om op je gemak te lessen. Ook wordt er veel tijd en aandacht besteed aan de bijzondere verrichtingen. Ik kan nu al beter inparkeren dan al mijn broers ;).

zaterdag, 15 juni 2019
Lineke: Een aanrader

Ik had al een aantal rijscholen gehad die niet konden aansluiten bij mijn faalangst in de auto. Dus met weinig vertrouwen begon ik toch maar weer aan lessen, dit keer bij Kleine Rijopleidingen. En vanaf het begin had Jan er vertrouwen in. En hij kreeg gelijk, ik haalde mijn rijbewijs dankzij de deskundige begeleiding van Jan. Zijn lesmethode, geduld en enthousiasme zorgden ervoor dat ik alles onder de knie kreeg om veilig auto te rijden. Dank je wel Jan!


zaterdag, 04 mei 2019
Isabel : Fijne rijlessen
Ik heb altijd super leuke en leerzame lessen gehad bij Kleine Rijopleidingen. Jan en Lianne zijn super fijne rijinstructeur's waarbij ik mijn rijlessen in mijn eigen tempo heb kunnen doorlopen, dat vond ik heel erg fijn. Hierdoor ga ik met veel vertrouwen de weg op. Het is echt anrader om hier te lessen!

woensdag, 24 april 2019
Martijn: Met vertrouwen de weg op
Sinds een maand heb ik nu mijn rijbewijs en ik heb ondertussen al aardig wat kilometers er op zitten. Mede dankzij Jan merk ik dat ik met vertrouwen achter het stuur zit. Je leert niet alleen hoe je goed en veilig moet rijden, maar ook genieten van het autorijden. Ik kijk met plezier op mijn rijlessen, de goede instructies en de humor van Jan terug. Aanrader om hier te lessen!

maandag, 22 april 2019
Tirsa : Geslaagd!
Super leuke en leerzame lessen gehad bij Kleine Rijopleidingen. Jan is een rijinstructeur waarbij ik mijn rijlessen in mijn eigen tempo heb kunnen doorlopen, dat vond ik heel erg fijn. Ondanks mijn faalangst ben ik door het geduld en de humor van Jan toch in één keer geslaagd!

woensdag, 20 maart 2019
 
Powered by Phoca Guestbook

Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding